RoseConin Yritystarina

2017

RoseCon saa ensimmäisen Y-tunnuksensa

Alussa yrittäjä Joni Rosenberg tarjoaa rakennusalan konsultointipalveluita osa-aikaisesti palkkatyön ohella, toiminimellä. Yrittäjyys on alkuun hänelle kuin harrastus, johon ei tarvitse upottaa liikaa aikaa.

2020

Yrittäjyys jatkuu täysipäiväisenä

Valvonta- ja suunnittelutöitä, vastaavan työnjohtajan töitä sekä kuntokartoituksia on alkanut tulla siihen tahtiin, että yrittäjyys vie kaiken Jonin ajan. Toiminta pääsee kasvamaan, kun hän siirtyy täysipäiväiseksi yrittäjäksi.

 

2021

Yrityksestä tulee RoseCon Group Oy

Täysipäiväinen yrittäjyys on alkanut keskellä korona-aikoja, monien muiden yritysten taistellessa konkurssiuhan alla. Kaikesta kuitenkin selvitään.

Kasvaneen toiminnan ja kysynnän vuoksi on aika vaihtaa yritysmuotoa. Toiminta keskittyy osakeyhtiö RoseCon Group Oy:n alle.

 

2022

Toiminta laajenee uusiin suuntiin

Vuonna 2022 RoseConin toiminta lähti laajenemaan uusiin suuntiin. Mukaan tekijäkaartiin astui ensin Timo, jolla on pitkä kokemus ja laaja ammattitaito piha- ja viherrakentamisesta. Vain hieman myöhemmin toimintaan liittyi myös akustiikka-alan asiantuntija Jesse.

Lisäksi kasvaneeseen kysyntään on vastattu palkatulla työvoimalla, omien alojensa ammattilaisilla.

Tulevaisuuden visiona on, että RoseCon voisi jonain päivänä tarjota asiantuntevia palveluja kaikkeen näkyvään rakentamiseen, niin sisä- kuin ulkopinnoillekin.

rakennusvalvonta rosecon

Kiinnostuitko yrityksestämme?

Kysy lisää asiantuntemuksestamme ja referenssikohteistamme. Kerromme mielellämme, millaisissa projekteissa olemme olleet mukana vuosien varrella ja mistä kaikesta meillä on kokemusta.