Akustiikka-alakatot ja muut akustiikan työt
Porissa ja Uudellamaalla – RoseCon

Miellyttävä äänimaisema akustiikalla

Sillä, miten tilan katot ja muut sisäpinnat on toteutettu, on tilan äänentoiston kannalta valtava merkitys.

Akustiikka kuuluu ja näkyy

Akustiset työt usein viimeistelevät sisustusrakentamisen. Siksi saamme ne myös näyttämään hyvältä.

Parasta äänentoistolle akustisella sisustusrakentamisella

Moderni äänentoisto pääsee oikeuksiinsa vasta, kun akustiikka on kunnossa. Me toteutamme esimerkiksi akustiikka-alakatot, akustiikkalevyt, t-listakatot ja rimat, joiden avulla tilan akustiset ominaisuudet paranevat.

Akustiikkaan liittyvässä sisustusrakentamisessa pienetkin yksityiskohdat ovat äänentoiston kannalta merkityksellisiä, ja siksi teemme työmme aina huolellisesti loppuun asti. Meillä on jo lähes kymmenen vuoden kokemus erilaisista akustiikkaan liittyvistä sisä- ja sisustusrakentamisen töistä.

Yhdessä asiakkaan kanssa toteutamme kokonaisuuden, josta ei volyymiä puutu!

Jätä tarjouspyyntö!

Alakatot

Akustiikka paitsi kuuluu, myös näkyy

Koska akustisissa alakatoissa ja muissa töissä on usein kyse viimeisistä sisäpinnoista, niiden tulee myös näyttää siisteiltä ja tilaan sopivilta. Me toteutamme kaikki akustiikkaan liittyvät alakatot ja muut sisustusrakentamisen työt huolellisesti, ja viimeistelemme työmme jäljen ammattitaidolla.

Palvelemme erityisesti rakennusliikkeitä ja muita yrityksiä akustiikkaan liittyvissä rakennusalan töissä, myös alihankintana. Toimintamme on keskittynyt Poriin sekä Uudellemaalle, esimerkiksi Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle.